expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, April 17, 2010

2:07 pagi, aku masih belum tidur lagi.

Pernahkah anda mengalami situasi berikut?

"Aku x tahu sejak bila aku suka dia, tp yg aku tahu,, bila aku lama x jumpa dgan dia, aku jd rindu."

"Hati aku rasa tak tenang. Asyik ingat kat dia."

"Aku rasa aku dah jatuh cinta la weh."

This is all nonsense!!

Frankly speaking, aku pernah rasa perasaan uh. Tapi I finally realized itu bukan perasaan cinta. Tidak sama sekali! Mungkin kita kenal seseorang itu, dan bila kita dah lama x jumpa dengan dia, perasaan rindu akan wujud. Benar. Tetapi, itu bukan cinta la weh. Itu cuma, kesunyian. Yes, you're lonely. Yo ler, selalunya dia gurau senda dgan kita, bila dia x de, mestilah kita rasa ade something wrong somewhere an?

Tapi, you should'nt assume that feeling is love.

You should not.

Seriously, aku nasihat kat sini. Tak yah a fikir, "I'm falling head over heels kat that man lah." "I'm 99% sure he's my destiny." What-so-ever lah. Korg kecik lg. Jangan fikir pasal cinta. Faham?

Mungkin post ini tidak memberi manfaat tetapi tidak mengapa. Ini blog aku dan aku punya hak untuk merapu apa sahaja yang aku kehendaki. Ceh. ^^

Ok ok, aku faham. Post ni mmg x membawa sebarang kebaikan. So, to make this post tidak terlalu x bermanfaat, let me share a quote,

Perhaps our eyes need to be worked by our tears once in a while so that we can see life with a clearer view again.


Konklusi dari quote tersebut; jangan malu untuk menangis. Sekian.

P/S:Hari ni ada lagi sorg cakap muka aku macam org jepun. Ngehngeh. ^^ (sengih mcm kerang busuk)

No comments:

Post a Comment