expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 9, 2010

Oh-oow

Hachoom!

Banyaknya debu.

Okay now kena hire a maid to clean up this mess.

Before I get an asthma attack.


Oh Cinderella, thanks a lot.
Cinderella kah? Bukan Snow White?
Maybe Cinderella just got a haircut. Who knows?





Now this blog is sparkly clean!


Teehee. Blog, sorry for abandoning you. You know, women when they grow up they tend to have lots of things to handle. I hope you understand. Ecehhh

Setelah sekian lamanya aku tidak mencemar duli turun untuk mengupdate post, kini aku muncul kembali.

Sejak kebelakangan ini terlalu banyak perkara berlaku. Gembira-Geram-Marah-Benci-Touching-Seronok-Blur-Tensen-Berdebar-Segan-Seram-Depressed-Malu etcetera. Segala macam unsur ada. Kalau buat movie, sampai tak tahu nak klasifikasi under category apa.

Nak luahkan kat blog, takut berjela. Nak terus memikirkan jadi pening pulak. Solusi yang disepakati akhirnya ; TIDUR.

Menurut kajian dari Amira's Lab, bantal dapat memancarkan satu macam aura comfort kepada pemiliknya. Jadi bila kita tidur dengan memeluk bantal, semua emotions kita akan dichannel masuk ke alam mimpi. And when we wake up, kepala akan terasa ringan. Tak caye, cuba test.

After that therapy, all the problemos have been successfully evacuated from this little brain of mine. Dear Brain, sorry for overloading you.

And all the pillows are now scatheless after the washing session. Dear Pillows, sorry for the tears.

And lastly. Dear Heart, sorry for all the damage. I haven't found the best remedy to cure you.

Tapi itu semua dah berlaku. By this time, patutnya memang orang dah get rid semua masalah tu. Ruangan dalam otak perlu dikosongkan untuk masuk segala subjek SMA SPM. Kapasiti memori bukannya tinggi. Tak payah la nak simpan kisah yang tak berfaedah tu. Buat semak.

Learn from the past. Live the present. Fight for the future.

Mungkin lepas ni, blog ni akan terbengkalai buat sementara waktu lagi sekali. Sebab periksa dah nak dekat. SMA lagi seminggu. PAT terus sambung lepas tu. Jumaat lepas habis SMA terus kertas Sejarah. Oh.My.Allah.

Doakan skru aku tak longgar.

And finally lepas habis semua exam, jangan risau aku akan kembali berentap dengan semantap-mantapnya. Ohhoho.

I'll be back.

1 comment:

  1. Menurut kajian dari Amira's Lab, bantal dapat memancarkan satu macam aura comfort kepada pemiliknya. Jadi bila kita tidur dengan memeluk bantal, semua emotions kita akan dichannel masuk ke alam mimpi. And when we wake up, kepala akan terasa ringan.
    *wowww , ternyata kajian ini benar lagi tepat , malah mengatasi teori fizik Albert Einstein :)

    ReplyDelete